E diel, Maj 26, 2019
Authors Posts by Nada Dosti

Nada Dosti

63 POSTS 0 COMMENTS
Autorja është themeluesja e Muslimania.al
- VAJADA ART NË MATERIE -

ARTIKUJT E FUNDIT

A e dini sa janë 1000 muaj?

Vlen më shumë se 1000 muaj. A e kuptuat për cfarë bëhet fjalë? Për Natën e Kadrit! Allahu na shpjegon rreth kësaj nate në...

Thesaret e Ramazanit që nuk mund t’i lësh të të ikin!

Falje për çdo vepër të kaluar Pofeti Muhamed a.s ka thënë: “Kush agjëron Ramazanin me besim dhe shpreson në shpërblimin e Allahut, do t’i falen...

Ramazani, Muaji i Mëshirës

Nga Besarta Sulejmani Mëshirë që sjellë freski në çdo shtëpi, që sjellë dritën e mirësisë dhe devotshmërisë tek çdokush: pleq e fëmi, ti që bashkon sofrat e...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!