E diel, Tetor 22, 2017
Ekonomi

Ekonomi

Përshëndetje, unë jam Kapitalizmi!

I rrita vajzat tuaja të vogla me kukulla Barbi, pse çuditeni sot kur ju kërkojne para për operacion estetik? Krijova një industri të pafund për interesat e mia... E arrita atë që doja, tashmë shumica e...

Si t’i edukoni fëmijët ta duan sipërmarrjen?

Nëse njëri nga fëmijët e mij do kërkonte të vazhdonte shkollën e lartë nuk do ta pengoja por si një sipërmarrës do t’i mësoja atyre se si një jetë në liri të çon drejtë...

Version fillestar i produktit

Nëse je në hapat e para të realizimit të ndonjë ideje dhe nuk e ke mishëruar ende, atëherë qëllimi yt parësor duhet të jetë vërtetimi se ky produkt zgjidh probleme. “Bëj diçka që të tjerët...

5 pika bazë marketingu që duhet t’i dini

Si të mbijetosh dhe të përballosh sfidat në një treg konkurrence. Ekziston një numër prej 40.000 produktesh vetëm në një supermarket. Shumë prej nesh nuk i dedikojmë kohë gjërave bazë të menaxhim biznesit dhe...

Bashkojuni grupit të të rinjve që punojnë për ndryshim!

A e dinit se ekziston një grup ndërkombëtar të rinjsh që punojnë për të ndryshuar botën? Disa mënyra se si mund të bëni ndryshime në shoqëri: Është shumë e lehtë t’u bashkangjitesh/bashkohesh atyre: thuaj Bismilah dhe...
- VAJADA ART NË MATERIE -

ARTIKUJT E FUNDIT

Quhet Filantropi, dhe nuk ka asgjë të keqe!

“Të dhurosh para është një veprim shumë i thjeshtë. Por të vendosësh se kujt t’i japësh, sa të japësh, kur të japësh dhe për...

Një historik i shkurtër i kaftanit maroken

Përdoret thuajse në të gjithë botën dhe është i njohur kudo si një ndër llojet e fustaneve tradicionale më prestigjoze. Ky lloj fustani ka...

Kryebashkiakja më e re femër e Palestinës: ja pse jemi heroina!

Me vetëm 26 vjet, Yousra Badwan është kryebashkiakja më e re femër e Palestinës, pasi u zgjodh në këtë post në komunën Azzun të...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!