E diel, Qershor 17, 2018
Ekonomi

Ekonomi

Version fillestar i produktit

Nëse je në hapat e para të realizimit të ndonjë ideje dhe nuk e ke mishëruar ende, atëherë qëllimi yt parësor duhet të jetë vërtetimi se ky produkt zgjidh probleme. “Bëj diçka që të tjerët...

5 pika bazë marketingu që duhet t’i dini

Si të mbijetosh dhe të përballosh sfidat në një treg konkurrence. Ekziston një numër prej 40.000 produktesh vetëm në një supermarket. Shumë prej nesh nuk i dedikojmë kohë gjërave bazë të menaxhim biznesit dhe...

Bashkojuni grupit të të rinjve që punojnë për ndryshim!

A e dinit se ekziston një grup ndërkombëtar të rinjsh që punojnë për të ndryshuar botën? Disa mënyra se si mund të bëni ndryshime në shoqëri: Është shumë e lehtë t’u bashkangjitesh/bashkohesh atyre: thuaj Bismilah dhe...
- VAJADA ART NË MATERIE -

ARTIKUJT E FUNDIT

Mbulesa e femrës myslimane, si pasqyrim i një identiteti të mohuar

Nga Driton Arifi Të prehura nën strehën dhe hijen e begative hyjnore, dhe të lumtura me puhinë e lehtë e ledhatuese të mirësive të një muaji...

“Zemrat e devotshme” apo fiktive?

Disa mendojnë se janë të denjë të hyjnë në nijetet/qëllimet e të tjerëve, sepse pandehin të jenë aq inteligjentë sa të zhbirojnë në thellësitë...

Stambolli, kryefjalë e së bukurës, poezisë, ditënetë faljesh

Në Stamboll mund të gjesh gjithçka: mbi të gjitha gjen vetë njerëzimin, Perëndimin dhe Lindjen. Stambolli vendi i së bukurës, poezisë, misticizmit, portë e...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!