E shtunë, Shtator 22, 2018
Ligjerata

Ligjerata

Ramazani dhe mirësitë që ky muaj sjell

Allahu është Krijuesi, Pronari i gjithësisë, çdo krijesë, send, insekt, kafshë etj dëshmon për Allahun si Krijues Suprem. Ai është që krijoi qiejt, tokën, yjet e diellin, ditën e natën e nga këmbimi i tyre i...
- VAJADA ART NË MATERIE -

ARTIKUJT E FUNDIT

Një ashure letrare

Një mikesha ime, e dashuruar pas Stambollit, më ka thënë gjithmonë, që kur të shkoja atje të mos mbetesha tek bakllavaja turke dhe kunefeja,...

Përkthimi i titujve të serialeve turke: tendencioze apo diletante?

Nga Irena Sedja Krahas emisioneve të ndryshme, një hapësirë të konsiderueshme në programacion mbushin edhe serialet, një trend prej thuajse 20 vjetësh në ekranin shqiptar....

Brunilda Basha: Arkitektja që pikturon në vargje!

Shkëlqe, si yjet që vetëtijnë në mes të errësirës me re, Luaj melodinë e zemrës, nën tingujt e Heshtjes Shkëlqe! Ndriço…! Përqafoje suksesin dhe motivo!...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!