E mërkurë, Janar 17, 2018
Feja

Feja

Kujdesu për shëndetin edhe gjatë agjërimit

Të agjëruarit mund të sjellë shumë ndryshime në përditshmërinë tonë por kjo nuk do të thotë se duhet të ndryshojmë dietën apo regjimin tonë. Për shkak të faktorëve të ndryshëm si mungesa e pirjes, mungesa...

Si ta shmangim përgjumjen në Ramazan.

Përgjumja në Ramazan në përgjithësi është një “fenomen epidemik” Pra, është diçka globale thuajse të gjithë vuajnë nga ky fenomen. Ndonëse nëpër libra apo në ligjërata islame nuk permendet si temë, aq më tepër në...

Ide për një Ramazan të veçantë për fëmijët tuaj

Ramazani po afron dhe për të gjithë ato që janë prindër, Ramazani sjell me vete edhe një dëshirë të madhe për ta bërë këtë muaj sa më të dashur për fëmijët e tyre. Dëshiroj...

Ramazani dhe mirësitë që ky muaj sjell

Allahu është Krijuesi, Pronari i gjithësisë, çdo krijesë, send, insekt, kafshë etj dëshmon për Allahun si Krijues Suprem. Ai është që krijoi qiejt, tokën, yjet e diellin, ditën e natën e nga këmbimi i tyre i...
- VAJADA ART NË MATERIE -

ARTIKUJT E FUNDIT

7 librat më të shitur nga Bukinist.al

Të preferuarit e mogulëve të biznesit, ndodh të jenë dhe librat më të shitur për vitin 2017. Dhurata më e bukur që mund t’i...

Si të shqetësohemi më mirë

nga A. Pawlowski Harrojeni moton“don't worry, be happy/mos u shqetëso, ji i lumtur”. Studimet tregojnë se shqetësimi siç duhet është më mire se sa të mos...

Irani po merr flakë, por kjo s’ka lidhje fare me shaminë!

Para një jave u njoftua se policia në Iran nuk do të arrestojë më gratë për shkak të mos respektimit të rregullores së veshjes. ...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!