E shtunë, Tetor 20, 2018
Këshilla Karriere/Njoftime

Këshilla Karriere/Njoftime

Samiti botëror i Sipërmarrësve, SHBA

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP SUMMIT 2016 Duke bashkuar sipërmarrësit e ndryshëm nga e gjithë bota u japim atyre mundësinë të shpalosin aftësitë e tyre për të ndryshuar botën. E ku më mirë se të mblidhesh në Silicon Valley,...

Samiti botëror i Sipërmarrësve, SHBA

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP SUMMIT 2016 Duke bashkuar sipërmarrësit e ndryshëm nga e gjithë bota u japim atyre mundësinë të shpalosin aftësitë e tyre për të ndryshuar botën. E ku më mirë se të mblidhesh në Silicon Valley,...

Bursa të plota dhe të pjesshme/ Shkollë verore në Universitetin e Oslos,Norvegji

Kush mund të aplikojë:  Kandidatë nga Ballkani, Europa Lindore & Kaukazi, Amerika, Kanadaja ose të tjera vende, si për shembull kandidatë që studiojnë në vendet skandinave Periudha: Fundi i Qershorit-Fundi i Korrikut 2016 Oslo, Norvegji Përshkrimi Shkolla Verore...

Njoftim për punë ” Researcher/ Project coordinator”

The Albanian Institute for International Studies (AIIS), Instituti Shqiptar i Studimeve Nderkombetare, kërkon të punësojë një Kërkues dhe Koordinator projektesh/ Researcher & Project coordinator (me banim në Tiranë) Detyrat: -Kërkime në zyrë dhe...

Konferenca mbi: “Multikulturalizmi Në Sistemin Arsimor”

SAMITI I DYTË NDËRKOMBËTAR I ARSIMTARËVE LIDERË TEMA: Experienca Ndërkulturore dhe Multikulturalizmi Në Sistemin Arsimor 15 - 17 korrik 2016 – Shkup, Maqedoni Krijimi dhe ndërtimi i paqes dhe stabilitetitit në Turqi dhe në vendet fqinje është fort...

Trajnim në Serbi

Kërkohen Pjesmarrës nga Shqipëria për një trajnim të titulluar “EuroACTive” ne Coka, Serbi në datat 14.01.2016 – 21.01.2016. Pjesmarrësit duhet të jenë njohës të mirë të gjuhës angleze. 100% e ushqimit dhe fjetjes janë të...

Bursa në Austri

Foundacioni i Republikës së Austrsë ofron bursa për studentët e huaj. Data e fundit e aplikimit: 1 Mars, 2016. Fushat e studimit: Shkenca Natyrore, Shkenca Sociale, Shkenca Teknike, Mjeksi Humane, Shkenca Shëndetësore, Agrikulturë, Art. Niveli: Bursat ofrohen...

Trajnimi : “Balkans getting ready for SDGs”

Data e fundi e aplikimit: 10 Dhjetor 2015 Pjesmarrës: lider të rinj, menaxherë projektesh nga Shqipëria, Kroacia, Maqedonia, Bullgaria, Serbia, Sllovakia, Mali ZI, Greqia. Data dhe vendi: 14-21 Shkurt  2016, Beograd, Serbi Përshkrimi: projekti “Balkans getting ready...

Bursat KAUST  për PhD dhe MS/PhD në Arabinë Saudite

Data e fundit e aplikimit: 1 Janar 2016 Bursa përfshinë: të gjitha shpenzimet (konvikt, sigurim shëndetësor) si dhe një sasi mujore lekësh burse Përshkrimi: Bursat KAUST janë bursa të dedikuara vetëm për degët në Fakultetin e Shkencave...

Njoftim punësimi: Operator Këshillues

Pozicioni: Operator Këshillues në ALO 116 Punëdhënës: ALO 116: Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijët Vendi: Tiranë, Shqipëri Kohëzgjatja: Minimumi 1 vit (3 muajt e parë janë periudhë prove) Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijë – ALO 116 është një shërbim...
- VAJADA ART NË MATERIE -

ARTIKUJT E FUNDIT

Dita Ndërkombëtare e Urisë: 10 gjëra që duhet t’i dini në lidhje me urinë...

16 tetori është Dita Ndërkombëtare e Urisë në botë dhe kjo ditë është një thirrje për të refelektuar rreth situatës aktuale. Sot në botë...

Mëmësia nuk të pengon për karrierë, (disa) meshkujt po!

Nga Jessica Valenti Një nga mitet më të rrezikshme tregon se të kesh fëmijë të pengon të bësh karrierë. Grave u imponohet shpeshherë që të...

Xhudistja nga Indonezia refuzon të heqë hixhabin para ndeshjes në “Asian Para Games”

Me lot në sy Miftahul Jannah, xhudistja indoneziane e verbër, refuzojë të heqë hixhabin para një ndeshje në "Asian Para Games". Në fakt rregullorja...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!