Në vitin 1981, Lee, një specialist i marrëdhënieve me publikun, pati një takim me Charles Schwab, njeriun më të pasur në botë asokohe.  Lee i ofroi atij një metodë konsultuese me pesë pika dhe i kërkoi që ta paguante kur të donte ai dhe sa të meritonte. Pas 3 muajsh Schwab  i dhuroi këshilltarit të tij 400 mijë dollarë.

A jeni gati t’i dini këto pesë pikat?

  1. Shkruani 6 pika që keni për të bërë për nesër (dhe jo më shumë) në fund të çdo dite pune.
  2. Renditi këto 6 pika sipas rëndësisë.
  3. Fokusohu tek dy të parat sapo të fillosh punën në mëngjes.
  4. Nëse nuk arrin t’i plotësosh dy obligimet e para, atëherë hiqi katër të tjerat nga lista dhe vendosi në një listë të re për të nesërmen.
  5. Përsërite këtë process çdo ditë pune.

LEAVE A REPLY