Nga Sarajeva me dashuri …!

0
nga Adla Mulić

Përshendetje, z. Sebastijan Kurz,

Sot në mëngjes i mora paratë që na kanë dërguar madje vendosa të dal në qendër pak të ndryshojë imazhin e qytetit tim.

Pak shaka, ne paratë i fitojmë me punën tonë, por nëse ekziston një fond i tillë ju lutem mi dërgoni dhe mua t’i dij se ndoshta nuk kam qenë e informuar deri tani për këtë lloj shërbimi. Jo për gjë por nuk do na bënte keq një firmato se dhe mundësinë për t’u veshur shtrejntë nuk e kemi.

Zotëri!  Shoqet e mija të mbuluar janë në mesin e studenteve më të mira dhe më të sukseshme në shkollë, punë dhe në shumë sfera të jetës.

Megjithatë ju vazhdoni, dhe ne do vazhdojmë të jetojmë si kemi jetuar deri sot dhe të vishemi siç jemi veshur deri më sot, ndërsa juve duhet t’ju vijë turp!

LEAVE A REPLY