Si të shqetësohemi më mirë

nga A. Pawlowski Harrojeni moton“don’t worry, be happy/mos u shqetëso, ji i lumtur”. Studimet tregojnë se shqetësimi siç duhet është më mire se sa të mos shqetësohesh fare. Shqetësimi mund të luajë një rol të rëndësishëm në jetë dhe nuk ka pse të jetë shkatërrues apo i kotë, tregon Kate Sweeny, profesoreshë e psikologjisë në Universitetin … Vazhdoni me leximin e Si të shqetësohemi më mirë