Gratë janë më pak prezente në botën e biznesit në Kosovë i cili dominohet nga burrat.

Por sukseset e konpanive dhe ndërmarrjeve që drejtohen nga gratë nuk mbesin në hije. Sikurse është edhe biznesi i gruas nga Skenderaj, Azemine Kukaj, e cila ka hapur një fabrikë për prodhimin e këpucëve ku përqindja më e madhe e puntorëve janë femra.

Historinë e kësaj gruaje e cila udhëheqë një biznes të veçantë ishte protagoniste e emisionit “Mëngjesi në Tribunë” në Tribuna Channel. Videon mund ta ndiqni duke klikuar këtu

LEAVE A REPLY