E mërkurë, 19 Janar, 2022
Armiku më i madh i një gruaje? Mungesa e kohës për veten Love yourself and happy lifestyle concept. Big Set of Girls or women who take time for your self: read books, go on dates, work, go shopping, relax, healthcare, meet friends. Vector illustration.

Love yourself and happy lifestyle concept. Big Set of Girls or women who take time for your self: read books, go on dates, work, go shopping, relax, healthcare, meet friends. Vector illustration.

Nada Dosti

ARTIKUJT E FUNDIT

Franca “ia heq shaminë” edhe sportit

Senati në Francë pranoi ndryshimin e Ligjit për Sportin, i cili ndalon mbajtjen e shamive në gara. Senatorët e...

Pedagogia që u mëson të rinjve shqipen në Dubai

Ajrina Hysaj jeton prej 22 vitesh në Dubai, në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ajo lindi dhe u rrit në Tiranën e saj që...

Duket si në Francë, por në fakt është në Indi

Kjo është islamofobia në Indi. Studentet muslimane u përzunë nga klasa e tyre në Udupti, Karnataka. Politika e re e shkollës "detyron...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!