E mërkurë, Gusht 5, 2020
Authors Posts by Muslimania.al

Muslimania.al

774 POSTS 0 COMMENTS

ARTIKUJT E FUNDIT

Dr. Misala Pramenković muslimania nga Sanxhaku betohet në Parlamentin serb

Për herë të parë në historinë e Parlamentit të Serbisë, ulet një deputete muslimane me shami. Ajo është Misala Pramenkoviq nga Partia për Drejtësi...

Disa lloje të shkrimit gazetaresk: “Hot take”

Një "Hot Take” është një replikë e atypëratyshme ndaj një ngjarjeje të caktuar, debati politik apo çështjeje të momentit.  Mund të jetë:  një koment i...

Ndalimi i hixhabit në Belgjikë: Islamofobia dhe Ekstremi i Djathtë në Evropën Perëndimore

Forcimi i partive të ekstremit të djathtë në Perëndim së fundmi, ka vënë në qendër të vëmendjes edhe mendësinë në rritje të islamofobisë. Shembull...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!