E hënë, Mars 30, 2020
Lajme

Lajme

   Kina do të rishkruajë Kuranin dhe Biblën për të ‘pasqyruar vlerat socialiste’ ndërkohë që...

   Kina do të rishkruajë Kuranin dhe Biblën për të 'pasqyruar vlerat socialiste' ndërkohë që vazhdon shtypjen ndaj pakicës myslimane Ujgure, ka zbuluar një raport. Botimet e reja nuk duhet të kenë asnjë përmbajtje që bie...

   Belgjikë, Gjykata e Apelit mbështet ndalimin e shamisë në shkolla

   Duke përmbysur një vendim të mëparshëm, Gjykata e Apelit e Belgjikës ka mbështetur ndalimin e mbajtjes së shamisë në dy shkolla në rajonin Flemish të vendit. Në vitin 2018, prindërit e 11 studentëve ngritën një...

   14 vjeçaren mundohen ta mbysin me shaminë e kokës, duke u kthyer nga shkolla...

   Një vajzë muslimane 14 vjeçare është sul muar brutalisht gjersa udhëtonte me autobus në qytetin Sheffield të Anglisë. Redena Al-Hadi po kthehej nga shkolla së bashku me motrën e saj, Wida, 13 vjeçare, kur u sul mua një grua 40 vjeçare. Inci...

   Sondazhet: Gati gjysma e muslimanëve në Francë të keqtrajtuar verbalisht

   Rreth 42% e muslimanëve në Francë u ngacmuan të paktën një herë në jetën e tyre, sipas një sondazhi të publikuar nga Instituti Francez i Opinionit Publik (IFOP). Hulumtimi ka vënë në dukje se ngacmimi...

   Apeli italian merr vendimin e ndalimi të burkës në vendet publike

   Në Itali rinis debati mbi përdorimin e burkës islamike në vendet publike. Gjykata italiane e Apelit ka pranuar normativën ligjore të ndërmarrë nga rajoni i Lombardisë për ndalimin e përdorimit të burkës islamike në vendet...

   Turqia dënon miratimin e projektligjit për ndalimin e shamisë në Senatin francez

   Turqia dënoi ashpër projektligjin e miratuar në Senatin e Francës me të cilin pengohet shoqërimi i fëmijëve gjatë ekskursioneve shkollore nga nënat e tyre që mbajnë shami. Turqia dënoi ashpër projektligjin e miratuar në Senatin e Francës me...

   Francë, senati miraton projekt-ligj për ndalimin e shamisë

   Gjithsej 163 senatorë votuan në favor të projekt-ligjit që ndalon nënat e fëmijëve të mbajnë shaminë gjatë udhëtimeve në shkollë ndërsa 114 votuan kundërSenati francez ka miratuar një projekt-ligj të diskutueshëm që ndalon nënat...

   Shkollat muslimane ndër më të mirat në Mbretërinë e Bashkuar

   Shkollat e muslimanëve prijnë në listën e shkollave më të mira në Mbretërinë e Bashkuar. Tre vendet e para në renditjen e të gjitha shkollave të qeverisë së Britanisë së Madhe janë marrë nga shkollat...

   Drejtësia servir 16 litarë për djegien e studentes në Bangladesh

   Një gjykatë në Bangladesh ka dënuar me vdekje 16 persona për vrasjen e një studenteje që u dogj për së gjalli pasi ajo akuzoi një mësues për ngacmim seksual. Vendimi nga gjykata speciale erdhi gjashtë...

   Shadie Fetahu, tetovaria e cila menaxhon spitalin e ri me aparatura moderne

   Hapet në Tetovë spitali më i ri privat One Hospital, i cili u mundësua falë investimeve nga Turqia. Punën e ketij spitali në Maqeddoninë e Veriut do ta udhëheqë menaxherja e njohur nga Tetova, Shadie...
   FOLLOW: @elitehijab_italia

   ARTIKUJT E FUNDIT

   Kështu ka për të kaluar koha..(poezi)

   Nga Michael Alvarez Duhet të na lumturojë edhe asgjëja, edhe një pikë ujë apo një grimcë ere. Një xixëllonjë që mbështetet mbi krahun tënd apo aroma...

   Pasojat e Koronavirusit po godasin fort lidershipin e grave

   Një javë pasi Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) shpalli COVID-19 si pandemi dhe në mbarë botën janë marrë masa të rrepta për të parandaluar...

   Përgëzohu duke reflektuar!

   Nga Arsenta Sulejmani Për të parë frytet të duhet një cikël minimal 21 ditor. Regjimi i ri, me plotësimin e objektivave është motivi më i...
   error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!