E enjte, 22 Prill, 2021
English

English

Meet this young lady who has decided to fight Islamophobia with her talent

  Tekua bin Muhammad is a girl who is using her talent in drawing to convey strong messages against Islamophobia in Europe. This talent has also becoming well-known in the field of graphic journalism as...

A fairytale with a prince

Nga Lisiana Demiraj Old, but still blond and wacky. German – Sandwich…cheese or beef? – she asked. And than added: – Mish? The German stewardess has taught the word mish. She smiles to everyone. I wonder what...

Meet those three young entrepreneurs who has turned their creativity into passion

Everyone has a passion in life. It maybe an activity to fulfill your self, to be inspired or just to motivate yourself to go on.  It maybe something similar or original to what others...

Kunefe-ja, një ëmbëlsirë për Ramazan!

Kushdo që ka viztuar Turqinë, nuk mund të ketë ikur pa provuar kadaifin me djathë, një ëmbëlsirë tipike në menunë e atjeshme. Përmendim Tuqinë si një vënd më shpesh të viztuar, por kjo ëmbëlsirë është...

ARTIKUJT E FUNDIT

The European campaign against Islamophobia by the cartoonist Takoua Ben Mohamed

According to the European Network Against Racism (ENAR), in Italy the 65% ​​of Muslims have experienced episodes of violence and discrimination and...

Takoua*, e famshmja karikaturistja italiane me një projekt të ri

Sipas Rrjetit Evropian Kundër Racizmit, në Itali 65% e muslimanëve kanë përjetuar episode dhune dhe diskriminimi dhe gratë janë kategoria më e...

Këshilli Kombëtar i Muslimanëve Kanadezë kundër ndalimit të hixhabit

Këshilli Kombëtar i Muslimanëve Kanadezë kanë vendosur tw ngrejnw zw kundër ndalimit të hixhabit të Quebec: “Ne nuk kemi...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!