E shtunë, 27 Shkurt, 2021
Modë Modeste

Modë Modeste

Zbuloni cilat janë pëlhurat, ngjyrat dhe detajet e tjera për verën 2020

Nga Arsenida Rexhaj* Sa i përket ngjyrave të këshilluara nga super markat botërore të cilat kanë futur në koleksionin e tyre edhe modën modeste, tendencat për këtë verë janë: E kuqja e ndritshme , e verdha...

Vjeshta: si dhe çfarë ngjyrash të veshim?

Nga Diana Syla Të jesh në koherencë me tendencat e fundit të modës kërkon përkushtim të vazhdueshëm dhe madje shpesh herë mund të na bëjë të ndihemi të lodhur. Jetojmë në një botë plot diversitet ndaj...

Industria marramendëse e modës Islame

Rritja e numrit të një popullatë të caktuar përkon edhe me rritjen e nevojës për t'iu përgjigjur asaj materialisht. Në këtë këndvështrim, studimi i demografisë na ndihmon në parashikimin e shpenzimit të popullatës si...

ARTIKUJT E FUNDIT

Kanadaja miraton ligjin: Trajtimi i ujgurëve në Kinë, gjenocid!

Parlamenti kanadez ka miratuar një ligj që e konsideron trajtimin e Ujgurëve nga Kina si gjenocid. “Aktualisht, një gjenocidi...

Gazetarja e cila u vlerësua me çmimin “Guxim në Gazetari” për vitin 2020

Reporterja Yakeen Bido i kaloi vitet e saj të para të punës në Idlib duke lëvizur midis qytetit të saj dhe Latakia...

E fundit nga reformat saudite: edhe gratë nën armë!

Gratë në Arabinë Saudite lejohen të marrin armët dhe të bashkohen me ushtrinë, e fundit në një seri inisiativash reformuese në Mbretëri.
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!