E mërkurë, 19 Janar, 2022
Këndi i librit

Këndi i librit

Rrjetë Shpirti

Nga Arberie Abdushi E ndjeva sonte ndryshe këtë rrahje zemre Më fortë se kurdoherë në jetë Fuqishëm si një bombë Hiroshime

Dashurisë i vura emër!

Nga Alma Hoxha Dashuria si oqean, shumë e madhe vetëm për një njeri, të gjithë të...

Arkitekti i vogël

Nga Sadije Fehmi Zeneli Në faqen e parë Vizatova një ndërtesë Në faqen tjetër Xhaminë e vjetër

Nën hije

Nga Matilda Myftari Nuk ka trishtim më të madh në këtë jetë të trishtë, sesa të jesh i trishtuar. Në fëmijëri, vetëm në fëmijëri ndihesha e sigurt, nuk trembesha...

Në rrugën dashurimbuluar

nga Marjeta Çurumi U ndjeva pa fat një ditë, pa fat në rrugën e shtruar nga qindra hallet dhe mërzitë

Shpresoj

Nga Marjeta Çurumi Edhe pse ngrihem, buzëqesh dhe flas edhe pse sorollatem, kërkoj dhe thërras edhe pse lodhem, ëndërroj, buzëqesh

Apel!

Nga Marjeta Çurumi E hënë! Kush mungon? Dikush përgjigjet:Njerëzit Me vrull të madh kërkoj,thërras,marr me forcë kë...

Fytyra

Nga Gjylsime Zenuni Jashari Ajo nuk mësohet Nuk është provim që ta përgatisësh Nuk lypet e as nuk huazohet Nuk...

Të rrallë por ekzistojnë

Nga Gjylsime Zenuni Jashari Ai që të do sinqerisht Të lexon kur je në heshtje E sheh të...

Mos u tremb!

Nga Besarta Fazlliu S’asht patjetër me t’pranu t’gjithë Jo gjithçka që ata dojnë ti duhet me qenë Zgjatma dorën S’duhet...

ARTIKUJT E FUNDIT

Pedagogia që u mëson të rinjve shqipen në Dubai

Ajrina Hysaj jeton prej 22 vitesh në Dubai, në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ajo lindi dhe u rrit në Tiranën e saj që...

Duket si në Francë, por në fakt është në Indi

Kjo është islamofobia në Indi. Studentet muslimane u përzunë nga klasa e tyre në Udupti, Karnataka. Politika e re e shkollës "detyron...

Bamirësi dhe Art: nisma për fëmijët me autizëm

Në kuadër të muajit për personat me aftësi të kufizuara, nisma “Lumturo Dhimbjen” ka organizuar gjate datave 26-30 dhjetor 2021, në ambientet...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!