E mërkurë, 19 Janar, 2022
Ç’kërkonte “ferexheja” në protestën e 4 qershorit? 101791010_2914326931999360_2870991899991212032_o

101791010_2914326931999360_2870991899991212032_o

Nada Dosti
102357590_261190834969191_8629454437942969858_n
Nada Foto profili

ARTIKUJT E FUNDIT

Pedagogia që u mëson të rinjve shqipen në Dubai

Ajrina Hysaj jeton prej 22 vitesh në Dubai, në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ajo lindi dhe u rrit në Tiranën e saj që...

Duket si në Francë, por në fakt është në Indi

Kjo është islamofobia në Indi. Studentet muslimane u përzunë nga klasa e tyre në Udupti, Karnataka. Politika e re e shkollës "detyron...

Bamirësi dhe Art: nisma për fëmijët me autizëm

Në kuadër të muajit për personat me aftësi të kufizuara, nisma “Lumturo Dhimbjen” ka organizuar gjate datave 26-30 dhjetor 2021, në ambientet...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!