E mërkurë, 19 Janar, 2022
Islamofobia, si shkelje flagrante e të drejtave të gruas* 45231163_348545575721878_3488558285341065216_n-300x216

45231163_348545575721878_3488558285341065216_n-300×216

Nada Dosti
A-protester-holds-a-sign-which-reads-Islamophobia-is-not-freedom-outside-the-French-Embassy-in-London-on-August-25-2016-AFP-933×445

ARTIKUJT E FUNDIT

Franca “ia heq shaminë” edhe sportit

Senati në Francë pranoi ndryshimin e Ligjit për Sportin, i cili ndalon mbajtjen e shamive në gara. Senatorët e...

Pedagogia që u mëson të rinjve shqipen në Dubai

Ajrina Hysaj jeton prej 22 vitesh në Dubai, në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ajo lindi dhe u rrit në Tiranën e saj që...

Duket si në Francë, por në fakt është në Indi

Kjo është islamofobia në Indi. Studentet muslimane u përzunë nga klasa e tyre në Udupti, Karnataka. Politika e re e shkollës "detyron...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!