Një mësuese e shkollës së mesme në Ontario, donte që nxënësit e saj të dinin se dikush kujdesej për ta gjatë këtij fillimi viti sfidues, kështu që këtë muaj, ajo i dërgoi një letër të shkruar me dorë secilit prej tyre.

“Doja t’iu dhuroja një buzëqeshje në fytyrën e tyre”, tha Iman Al-Areibi, e cila jep mësim në tre klasa në H.B. Shkolla e mesme Beal në Londër.

“Ndërsa po shkruaja këto letra, mund ta imagjinoja produktin përfundimtar dhe se si do të ndihen pasi të marrin letrën me emrin e tyre”.

Al-Areibi dërgoi me postë 60 letra javën e kaluar dhe 20 të tjera këtë javë.

Shumë nga studentët e Al-Areibi e kanë falënderuar atë me email, tha ajo.

Më bëri të ndihem sikur bëra diçka që me të vërtetë bëri ndryshim për këta studentë në një kohë që ne jemi të mbyllur dhe po humbasim lidhjet,” tha ajo.

Al-Areibi tha se letrat synojnë t’u ofrojnë studentëve ngushëllim pasi pandemia COVID-19 vazhdon të ndikojë në jetën e përditshme.

Doja që ata të ndjeheshin sikur gjërat do të shkojnë mirë,” tha mësuesja, e cila është e emocionuar që studentët do të kthehen në klasë të hënën pas një fillimi me vonesë për vitin 2022 për shkak të rregullave të pandemisë së Ontarios.

LEAVE A REPLY

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.