Data e fundit e dorëzimit: 15 korrik 2015

 

Çmimi : vendi i parë 200 $

            Vendi i dytë 50 $

            Vendi i tretë – publikimi i esesë në blogun I Must Be Off!

Përshkrimi:

Blogu gjerman  I Must Be Off! ka shpallur konkursin për esenë më të mirë për përshkrime udhëtimesh. Pranohen “Ditare udhëtimi” anekdoda në udhëtim e sipër, reflektime etj. Eseja duhet të jetë në anglisht dhe duhet të përmbajë më shumë se 1200 fjalë.

“Është kohë eskursjonesh dhe vizitash jashtë vendi. Ne na pelqen t’i lexojmë ato. Ne duam të lexojmë në lidhje me ato vende që ju kanë ndryshuar, ju kanë ndryshuar menyrën e të përceptuarit të gjërave dhe ju kanë hapur horizonte. Duam të lexojmë në lidhje me ato eksperienca gjatë udhëtimit që mezi prisni t’i ndani me dashamirës të udhëtimeve dhe eskursjoneve. Edhe nëse ajo ç’ka shkruani është humoristike, kritike apo shpirtërore- duam ta lexojmë gjithsesi.”

Kushtet:

  • Maksimumi deri në 1200 fjalë.
  • Më shumë se tre foto për të ilustruar esenë tuaj.
  • Nuk duhet të jetë publikuar diku, as në bloëgun tuaj personal.
  • Ju duhet një PayPal açount
  • Një person mund të dërgoj vetëm një ese.
  • Brenda datës 15 korrik

 

  • Përgjigja do të jepet në gusht

 

Për të marrë pjesë dërgoni esenë tuaj tek adresa info@muslimaja.com

Suksese!

©Muslimanja.com

LEAVE A REPLY

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.