Çmimet:

 1. Vendi i parë: $500
 2. $300
 3. $150

Ninja Essays shpall përsëri një tjetër konkurs eseje pas suksesit të konkursit të parë. A mendon se ke talent për të shkruar ese? Atëherë hidhi një sy temave të mëposhtme:

 1. Nationalism in Contemporary American Literature
 2. Is Homeschooling Inferior or Superior to Traditional Learning?
 3. Digital Language: The Effects of the Internet on Modern Literature
 4. College Dorms: An Inspiration or an Obstacle for Students’ Progress?
 5. Are Parents Supposed to Provide Financial Support to College Students?
 6. Is ‘Street Wisdom’ Necessary for Professional Suçess?
 7. African Writers: Diamonds of Contemporary Literature
 8. The Effects of Television Violence on Young Students
 9. Higher Education: a Privilege or a Right?

 

Rregullat:

 • Eseja duhet të përmbajë nga 800-1000 fjalë
 • Të dhënat e autorit duhet të jenë në një faqe më vete
 • Eseja duhet të shkruhet në dokument word (.doc, .rtf, .odt, and .docx)
 • Duhet shkruar në anglisht
 • Nuk duhet të mbaj plagjarizëm.

Data e fundit e dorëzimit 30 korrik.

Fituesit do të lajmërhen Brenda datës 15 Dhjetor.

Nëse keni vështirësi të shpreheni në anglisht ne mund t’ju ndihmojmë me përkthimin kështuqë mund ta dërgoni esenë tek [email protected]

Për eset në anglisht dërgojeni tek: [email protected]. Me subjekt: “Essay writing Contest” Në tekst shkruani emrin, mbiemrin, moshën, vendinlindjen dhe vendbanimin (nëse nuk është i njëjtë)

LEAVE A REPLY

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.