E mërkurë, 19 Janar, 2022
Kunefe-ja, një ëmbëlsirë për Ramazan! 5c52e4cd9822a681bdd8f2e619c4094d

5c52e4cd9822a681bdd8f2e619c4094d

Nada Dosti
11354936_10206538522922459_5884760_n

ARTIKUJT E FUNDIT

Franca “ia heq shaminë” edhe sportit

Senati në Francë pranoi ndryshimin e Ligjit për Sportin, i cili ndalon mbajtjen e shamive në gara. Senatorët e...

Pedagogia që u mëson të rinjve shqipen në Dubai

Ajrina Hysaj jeton prej 22 vitesh në Dubai, në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ajo lindi dhe u rrit në Tiranën e saj që...

Duket si në Francë, por në fakt është në Indi

Kjo është islamofobia në Indi. Studentet muslimane u përzunë nga klasa e tyre në Udupti, Karnataka. Politika e re e shkollës "detyron...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!