E mërkurë, 19 Janar, 2022
Ndodh në Ukrainë: një ditë për mbulesën e kokës 130304623_692763341404527_3959985692215567345_n

130304623_692763341404527_3959985692215567345_n

Nada Dosti
130524600_692765544737640_6861649945290377447_o
130305920_692765664737628_6251857138182825557_o

ARTIKUJT E FUNDIT

Pedagogia që u mëson të rinjve shqipen në Dubai

Ajrina Hysaj jeton prej 22 vitesh në Dubai, në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ajo lindi dhe u rrit në Tiranën e saj që...

Duket si në Francë, por në fakt është në Indi

Kjo është islamofobia në Indi. Studentet muslimane u përzunë nga klasa e tyre në Udupti, Karnataka. Politika e re e shkollës "detyron...

Bamirësi dhe Art: nisma për fëmijët me autizëm

Në kuadër të muajit për personat me aftësi të kufizuara, nisma “Lumturo Dhimbjen” ka organizuar gjate datave 26-30 dhjetor 2021, në ambientet...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!