E mërkurë, 19 Janar, 2022
Nisma “Gëzo një fëmijë” dhuron buzëqeshje për Bajram 97610243_3784913784875938_1012799072748175360_o

97610243_3784913784875938_1012799072748175360_o

Nada Dosti
96842345_3558652154162176_3134379781575933952_o
94768036_3515665561794169_3266349841520787456_o

ARTIKUJT E FUNDIT

Franca “ia heq shaminë” edhe sportit

Senati në Francë pranoi ndryshimin e Ligjit për Sportin, i cili ndalon mbajtjen e shamive në gara. Senatorët e...

Pedagogia që u mëson të rinjve shqipen në Dubai

Ajrina Hysaj jeton prej 22 vitesh në Dubai, në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ajo lindi dhe u rrit në Tiranën e saj që...

Duket si në Francë, por në fakt është në Indi

Kjo është islamofobia në Indi. Studentet muslimane u përzunë nga klasa e tyre në Udupti, Karnataka. Politika e re e shkollës "detyron...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!