E mërkurë, 19 Janar, 2022
Një në 1 mijë: shqiptarja nga Maqedonia e Veriut në Haxhin e “paprecedent” http___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200729132436-03-hajj-0729

http___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200729132436-03-hajj-0729

Nada Dosti
116337904_10220943113661566_3516499714850555399_n

ARTIKUJT E FUNDIT

Pedagogia që u mëson të rinjve shqipen në Dubai

Ajrina Hysaj jeton prej 22 vitesh në Dubai, në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ajo lindi dhe u rrit në Tiranën e saj që...

Duket si në Francë, por në fakt është në Indi

Kjo është islamofobia në Indi. Studentet muslimane u përzunë nga klasa e tyre në Udupti, Karnataka. Politika e re e shkollës "detyron...

Bamirësi dhe Art: nisma për fëmijët me autizëm

Në kuadër të muajit për personat me aftësi të kufizuara, nisma “Lumturo Dhimbjen” ka organizuar gjate datave 26-30 dhjetor 2021, në ambientet...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!