E mërkurë, 19 Janar, 2022
Një re pasigurie mbi gratë me hixhab në Gjermani 2020-05-22T000000Z_17948761_RC2PTG9K0UT5_RTRMADP_3_HEALTH-CORONAVIRUS-GERMANY-MOSQUE-CHURCH

2020-05-22T000000Z_17948761_RC2PTG9K0UT5_RTRMADP_3_HEALTH-CORONAVIRUS-GERMANY-MOSQUE-CHURCH

Nada Dosti

ARTIKUJT E FUNDIT

Pedagogia që u mëson të rinjve shqipen në Dubai

Ajrina Hysaj jeton prej 22 vitesh në Dubai, në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ajo lindi dhe u rrit në Tiranën e saj që...

Duket si në Francë, por në fakt është në Indi

Kjo është islamofobia në Indi. Studentet muslimane u përzunë nga klasa e tyre në Udupti, Karnataka. Politika e re e shkollës "detyron...

Bamirësi dhe Art: nisma për fëmijët me autizëm

Në kuadër të muajit për personat me aftësi të kufizuara, nisma “Lumturo Dhimbjen” ka organizuar gjate datave 26-30 dhjetor 2021, në ambientet...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!