E shtunë, 1 Tetor, 2022
Protestë në Bruksel kundër ndalimit të hixhabit në shkollat e mesme 96035_b370f6b65f89405857b55c63691ad9f520200706125353_thumb_565

96035_b370f6b65f89405857b55c63691ad9f520200706125353_thumb_565

Nada Dosti
107307216_660302887893076_2987202109558177994_n

ARTIKUJT E FUNDIT

Yeliz dhe misioni i saj në edukimin e brezave të rinj

Ajo është një grua sa e fortë dhe e zonja aq edhe e buzëqeshur dhe e çiltër. Cilësi këto të domosdoshme kur...

Shpikësia nga Kuvajti anullon pjesmarrjen në “Expo Dubai”, ja arsyeja!

Inxhinierja nga Kuvajti dhe shpikësia ndërkombëtare Jenan Al-Shehab anulon zyrtarisht pjesëmarrjen e saj në "Expo Dubai" pasi u publikua një reklamë në...

Rrugëtimi im me mbulesën Islame!

Të shkruaj sot mbi një vendim të marrë para 20 vitesh, është sa emocionues aq edhe reflektuese do të thoja. Është reflektues...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!