E premte, 21 Janar, 2022
Regjizorja shqiptare me një film mbi islamofobinë në Zvicër Regjizorja shqiptare me një film mbi islamofobinë në Zvicër (1)

Regjizorja shqiptare me një film mbi islamofobinë në Zvicër (1)

Nada Dosti
Regjizorja shqiptare me një film mbi islamofobinë në Zvicër

ARTIKUJT E FUNDIT

Kjo mësuese iu dërgoi letra të shkruara me dorë 80 nxënësve të saj

Një mësuese e shkollës së mesme në Ontario, donte që nxënësit e saj të dinin se dikush kujdesej për ta gjatë këtij...

Franca “ia heq shaminë” edhe sportit

Senati në Francë pranoi ndryshimin e Ligjit për Sportin, i cili ndalon mbajtjen e shamive në gara. Senatorët e...

Pedagogia që u mëson të rinjve shqipen në Dubai

Ajrina Hysaj jeton prej 22 vitesh në Dubai, në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ajo lindi dhe u rrit në Tiranën e saj që...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!