Shkolla verore “Muslimanët në Europë: Sfidat e pluralizmit”
Sarajevë, Bosnje, 10 – 24 Gusht 2016
Programi është i dedikuar për studentët e shkencave Islame, sociale dhe humanitare. Kursi do t’u japë mundësinë që të ndajnë mendimet dhe kërkimet e tyre nëpërmjet workshopeve të ndryshme. Çdo pjesmarrës do të përmbushë një pjesmarrje prej 80 orësh dhe në fund do të pajiset më një çertifikatë pjesmarrjeje. Gjithashtu në fund të kursit përfshihet dhe vizita në Mostar dhe Srebrenicë.
Ushqimi dhe qëndrimi do të paguhet nga vetë organizuesit. Për udhëtimin ka një numër të kufizuar bursash.
Kursi do të mbahet në Anglisht.
Aplikimi zgjat deri më 1 Maj 2016.
Folës:
Dr. Ahmet Alibašić
Dr. Fathi Malkaëi
Dr. Ermin Sinanović
Dr. Fikret Karčić
Dr. Jonathan Broën
Dr. Jorgen S. Nielsen
Dr. Yaqub Mirza
Dr. Ziauddin Sardar
Dr. Omar H. Kasule
Temat:
Metodologjitë kërkuese në fushën e shkencave islame.
Ekonomi islame
Islami në Europë
Krizat e civilizimit islam etj.
Për më tepër info contaktoni
info@muslimanja.com
ose klikoni mbi linkun:

CALL FOR APPLICATIONS: IIIT EUROPEAN SUMMER SCHOOL

LEAVE A REPLY

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.