Podgoricë & Sarajevë 26 Gusht-2 Shtator 2016

Thirrje për pjesmarrje

Center for Advanced Studies në bashkëpunim me partnerët si Center for Personal and Professional Development, Al-Wasatiyya Center for Dialogue , dhe Center for Cross Cultural Understanding Horizonti organizon shkollën verore për të 6 vit radhazi më datat 26 Gusht-2 Shtator 2016 në Podgoricë dhe Sarajevë.

Programi është i hapur për studentët e universitetit dhe masterit. Temat kryesore që do të trajtohen:

1) Mendime të rëndësishme të islamit bashkëkohor
2) Islami në Europë Key issues in contemporary Islamic thought;
Progromi ofron dhe skursione në Mostar, Sarajevë, dhe Srebrenicë.

Disa nga folësit:

Dr. Fikret Karčić,
Dr. Ferid Muhić,
Dr. Ahmet Alibašić,
Dr. Mirza Sarajkić,
MA. Đermana Šeta

Udhëtimi, ushqimi dhe qëndrimi do të merren përsipër nga vetë organizuesit.
Kursi do të mbahet në Anglisht.
Aplikimi zgjat deri më 1 Maj 2016

Call for Applications: CNS Summer School 2016

LEAVE A REPLY

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.