Vendi: Stamboll, Turqi

Datat: 9 – 13 Dhjetor  2015

Përshkrimi

Programi ChangemakerXchange është një takim ndërkombëtar mes të rinjsh nga 40 vende të botës përkatësisht nga Europa, Turqia, Afrika Veriut dhe Lindja Mesme. Këtë vit tema e takimit do të jetë “Punësimi” dhe priten ide tëndryshme nga të rinjtë në lidhje me temën.

Aplikimet është i hapur për të rinjtë

  • nga mosha 18-28
  • nga vendet e sipërpërmendura
  • që dijnë të komunikojnë në anglisht

ChangemakerXchange merr përsipër rimbursimin 100% të udhëtimit dhe shpenzimeve të tjera si hoteli dhe ushqimi. Mirëpo ekziston dhe një pagesë prej 100 eurosh për çdo pjesmarrës që do të pranohet dhe nëse dikush nuk mund ta përballojë pagesën të aplikojë për bursë gjatë aplikimit.

Ju lutem gjatë aplikimit ku ju kërkohet se “nëpërmjet kujt jeni njoftuar për aplikimin” mos harroni të shënoni Muslimanja.com

Për më tepër informacion dhe për të aplikuar vizitoni http://changemakerxchange.com/

LEAVE A REPLY

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.