Data e fundi e aplikimit: 10 Dhjetor 2015

Pjesmarrës: lider të rinj, menaxherë projektesh nga Shqipëria, Kroacia, Maqedonia, Bullgaria, Serbia, Sllovakia, Mali ZI, Greqia.

Data dhe vendi: 14-21 Shkurt  2016, Beograd, Serbi

Përshkrimi: projekti “Balkans getting ready for SDGs” organizohet nga Center for Human Rights and Development Studies (CHRDS) në bashkëpunim me 15 partner nga Ballakani dhe EU. Ndër vendet e përmendura do të përzgjidhen 37 të rinjë të cilët:

  • mbi 18 vjeç
  • Dijnë të komunikojnë në anglisht lehtësisht
  • Janë pjesë e ndonjë organizate/shoqate

 

Për të aplikuar dhe për më tepër informacion vizitoni faqen

ttp://www.trainingsnews.com/tc-youth-work-and-the-sustainable-development-goals/#sthash.TOjAxGgw.dpuf

LEAVE A REPLY

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.