Forumi për Iniciativë dhe Progres  në bashkëpunim me fondacionin e Friedrich Ebert Stiftung organizon trajnimin : “InterKULT: Rezoluta Konflikti dhe Bashkëpunim për Paqe”

Data e fundit e aplikimit: 26 korrik 2015

Pjesmarrës nga: shoqata të ndryshme, shoqëria civile, aktivistë, student, artistë etj të moshës 20-30 vjeç

Koha dhe vendi: 25-31 Gusht 2015, Prishtinë, Kosovë

Ky projekt do të mundësojë një eksperiencë fantastike për të promovuar, ndarë së bashkë dhe për të mësuar më shumë rreth situatës aktuale botërore në kuadër të paqes. Qëllimi kryesor i projektit është që nëpërmjet pjestarëve përfaqësues të vendeve dhe kulturave të ndryshme të arrihet një kuptim më i qartë i sigurisë kombëtare; i demokracisë; bashkëpunimit për paqe globale.

Çfarë ofron ky trajnim?

  • Mundësi për ta vazhduar këtë projekt në vendin tuaj
  • Mundësia për t’u bërë përfaqësues i vendit tuaj në këtë fushë
  • Ofrim mbështetje për këdo që është i interesuar të vazhdojë projektin më tej
  • Mundesi për t’u bërë pjesë e një netëork-u ndërkombëtar
  • Mundësia për të mësuar më shumë në fushën e Rezolutës për Konflikt dhe Paqia si qëndrueshmëri.

Participation fees are folloëing:

Pagesa për pjesmarrje: 100 euro për pjesmarrës nga Europa

50 euro për pjesmarrës nga Ballkani (Shqipëri, Mal i Zi, Maqedoni dhe Serbi)

Për pjesmarrësit nga Kosova është falas.

Si të aplikoni?

Dërgoni CV tuaj dhe një letër motivimi (në anglisht) tek adresa:  youthprogress.info@gmail.com

Për më tepër info vizito:  http://officialchange.com/tc-on-conflict-resolution-and-peace-building-in-prishtina/#sthash.GiApZ6L3.dpuf

LEAVE A REPLY

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.