Trajnimi: Identiteti, Përfshirja dhe Diversiteti në komunitetin tonë.

Data: 18-26 Janar 2016

Vendi: Novi Sad, Serbi

Aplikantët: nga Shqipëria, Bosnja, Kroacia, Estonia, Franca, Greqia, Italia, FYROM, Malta, Mali Zi,  Poloni, Portugali, Rumani, Serbi, Sloveni, UK

Data e fundit e aplikimit: 5th November 2015

Përshkrimi:

Ky trajnim shërben për të shkëmbyer eksperienca midis të rinjëve në fushën e multikulturalizmit. Qëllimi i trajnimit është që të rrisë vetëdijen dhe njohuritë e të rinjëve, që merren me organizim aktivitetesh në komunitetin e tyre, në lidhje me procesin e përfshirjes dhe diversitetit. Prezantimi i të rinjve me politikat e Bashkimit Europian dhe të Këshillit Europian në lidhje me temën në fjalë.

Ky projekt është i sponsorizuar nga Erasmus+ dhe të gjitha shpenzimet do të merren parasysh nga organizuesi përpos udhëtimit i cili do të rimbursohet me 70% për bileta me avion, autobus dhe tren (jo taksi apo makinë)

Formulari i aplikimit:

https://docs.google.com/forms/d/1wm_mX5i9e1797gRcu0sPSEd_fYnHM2QqVR6PJ0-q7hs/viewform?c=0&w=1

Muslimanja.com

LEAVE A REPLY

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.