E mërkurë, 19 Janar, 2022
Virusi Korona me lajme të mira për ligjin mbi abortin në Itali dhe SHBA 1039310455_0_348_3142_2048_1000x541_80_0_0_faeb41ff35c196c61bf6ff848991e3d3

1039310455_0_348_3142_2048_1000x541_80_0_0_faeb41ff35c196c61bf6ff848991e3d3

Nada Dosti
03-handmaids-tale-scad

ARTIKUJT E FUNDIT

Franca “ia heq shaminë” edhe sportit

Senati në Francë pranoi ndryshimin e Ligjit për Sportin, i cili ndalon mbajtjen e shamive në gara. Senatorët e...

Pedagogia që u mëson të rinjve shqipen në Dubai

Ajrina Hysaj jeton prej 22 vitesh në Dubai, në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ajo lindi dhe u rrit në Tiranën e saj që...

Duket si në Francë, por në fakt është në Indi

Kjo është islamofobia në Indi. Studentet muslimane u përzunë nga klasa e tyre në Udupti, Karnataka. Politika e re e shkollës "detyron...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!