E mërkurë, 19 Janar, 2022
Zbuloni cilat janë pëlhurat, ngjyrat dhe detajet e tjera për verën 2020 Zbuloni cilat janë pëlhurat, ngjyrat dhe detajet e tjera për verën 2020 (8)

Zbuloni cilat janë pëlhurat, ngjyrat dhe detajet e tjera për verën 2020 (8)

Nada Dosti
103999373_2869327736627717_6767727592511342717_n
Zbuloni cilat janë pëlhurat, ngjyrat dhe detajet e tjera për verën 2020 (7)

ARTIKUJT E FUNDIT

Pedagogia që u mëson të rinjve shqipen në Dubai

Ajrina Hysaj jeton prej 22 vitesh në Dubai, në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ajo lindi dhe u rrit në Tiranën e saj që...

Duket si në Francë, por në fakt është në Indi

Kjo është islamofobia në Indi. Studentet muslimane u përzunë nga klasa e tyre në Udupti, Karnataka. Politika e re e shkollës "detyron...

Bamirësi dhe Art: nisma për fëmijët me autizëm

Në kuadër të muajit për personat me aftësi të kufizuara, nisma “Lumturo Dhimbjen” ka organizuar gjate datave 26-30 dhjetor 2021, në ambientet...
error: As mos të të shkojë mendja ta kopjosh! Përmbajtja është e mbrojtur!!